Μετάβαση στο περιεχόμενο

SUPER LEAGUE 2: Μόνος πρώτος ο Απόλλων

Πάει… τρένο ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και είναι η μόνη ομάδα πλέον με το απόλυτο στη Super League 2 καθώς ο Πλατανιάς και η ΑΕ Καραϊσκάκης σκόνταψαν.

 

Ο Μαρκόφσκι με πέναλτι στο 32ο λεπτό, παράβαση που είχε κερδίσει ο Μπεντινέλι από τον Αμαραντίδη, άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, για να έρθει ο Βάρκας επτά λεπτά αργότερα να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Μπαστιάνος με ατομική ενέργεια με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Λαρέα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά στο 73ο λεπτό.

Πρώτη γκέλα για τον Πλατανιά που έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά στο τοπικό ντέρμπι. Ο Μπιανκόνι σκόραρε για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά αλλά αυτό δεν έφτασε στον Πλατανιά αφού ο Βρεττός στο 73ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Δεύτερη νίκη για την Παναχαϊκή, η οποία υποχρέωσε την ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μωραΐτης στο 34ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους Πατρινούς, με τον Λινάρδο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 53’.

Πρώτο τρίποντο και για τον Λεβαδειακό. Με γκολ του Αργυρόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου μετά από σέντρα του Κόναν, οι Βοιωτοί λύγισαν την Κασσιόπη με 1-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (1/11)

Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή (3/11)

Πλατανιάς – Χανιά 1-1
(55’ Μπιανκόνι / 73’ Βρεττός)

Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου 4-0
(32’ πέν. Μαρκόφσκι, 38’ Βάρκας, 61’ Μπαστιάνος, 73’ Λαρέα)

Παναχαϊκή – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-0
(34’ Μωραΐτης, 53’ Λινάρδος)

Λεβαδειακός – Κασσιόπη 1-0
(45’+1’ Αργυρόπουλος)

Δευτέρα (4/11)

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης (ΕΡΤ Sports)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

σλ2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ