Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Καθάρισε” και τον Ντε Μινόρ στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς!

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του συνέχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να νικήσει εύκολα με 6-3, 6-4 τον Άλεξ Ντε Μινόρ και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Masters του Παρισιού.

Η εμφάνιση του Τσιτσιπά ήταν και πάλι… γεμάτη, και αν δεν είχε ορισμένα εύκολα λάθη κυρίως από το backhand η νίκη θα είχε έρθει ακόμα πιο εύκολα.

Ο Στέφανος μπήκε δυνατά στον αγώνα, εκμεταλλεύτηκε το πρώτο break point που δημιούργησε και “έσπασε” το σερβίς του Αυστραλού αντιπάλου του και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί εύκολα με 3-0. Έπειτα κράτησε απλά το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με break το δεύτερο σετ και προηγήθηκε στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς του με 2-0. Ο Άλεξ Ντε Μινόρ αντέδρασε και στο όγδοο γκέιμ του σετ έκανε το break στο σερβίς του Τσιτσιπά. Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν άμεση και με νέο break πήρε ξανά το προβάδισμα και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ