Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φερράρι: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, με συμπαγή άμυνα»

Για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, μίλησε ο αριστερός μπακ του Βόλου, Φράνκο Φερράρι, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον ΠΑΟΚ με παιχνίδι κατοχής και συμπαγή άμυνα, ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την 4η ήττα: «Έχουμε την αίσθηση ότι συμβαίνει αυτό και ειδικότερα αν εστιάσουμε στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες, κάναμε υπερπροσπάθεια κόντρα στις 2 μεγάλες ομάδες».

Για το ότι δεν σκόραρε ο Βόλος: «Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, διότι βρήκαμε και μια συμπαγής άμυνα μπροστά μας. Δεν μπόρεσα να ανέβω πολλές φορές, αφού ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, έκανα 2-3 προσπάθειες, αλλά δυστυχώς οι συμπαίκτες μου δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ».

Για την θέση της ομάδας στην βαθμολογία: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά, ωστόσο αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μένει πολύ δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την δική του απόδοση σήμερα: «Έχω πολλά να δείξω ακόμα. Έχω κυρίως αμυντικά καθήκοντα, αλλά ανεβαίνω συχνά στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθώ να συνεισφέρω και επιθετικά στην ομάδα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ