Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βέρντε και Ντέλετιτς στο μυαλό του Κωστένογλου για Βόλο

Την Κυριακή (20/10, 19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 και η θέση που φαίνεται να τον προβληματίζει είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ.

Ο προπονητής της Ένωσης δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους Ντανιέλε Βέρντε και Μίλος Ντέλετιτς θα χρησιμοποιήσει, αφού και οι δύο παίκτες θα δώσουν «μάχη» μέχρι το τέλος για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Ιταλός έχει 6 συμμετοχές φέτος, αλλά στα τελευταία ματς ήταν εκτός (στον πάγκο με Παναιτωλικό και Λάρισα και εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ). Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα δούλεψε αρκετά, με αποτέλεσμα να μπει στα πλάνα του προπονητή του.

Αντίθετα, ο Σέρβος βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, παρόλο που έχει μόλις 3 συμμετοχές φέτος. Έδειξε καλά στοιχεία στο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ, κάτι που έχει εκτιμήσει ο Κωστένογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ