Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (19/10, 19:30) στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 και προετοιμάζεται για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Ο Κοροβέσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία.

Όσον αφορά τον Σεμέντο, έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου και απουσίαζε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (13/10) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό ματς λόγω τραυματισμού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει κάκωση στην κατάφυση του δικέφαλου μηριαίου του δεξιού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Από την προπόνηση απουσίασε επίσης ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος έκανε θεραπεία και ο Lisandro Semedo, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση αποκατάστασης, ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής και παιχνίδια.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (14/10), στις 16:00 το απόγευμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ