Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ ο Λεβαδειακός, σε κάποια παιχνίδια της έλειπε απλά η λεπτομέρεια”

Ο Άκης Μάντζιος, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι από την ομάδα της Βοιωτίας έλειπε σε κάποια παιχνίδια η λεπτομέρεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FM»:

Για τις αποχωρήσεις και τις 18 ομάδες: «Αυτό που γίνεται φέτος με τις αποχωρήσεις δεν έχει ξαναγίνει. Είναι θέμα τήρησης των κανόνων από το καλοκαίρι. Τα προβλήματα ήταν γνωστά για την Νίκη Βόλου, τον ΟΦΗ και ίσως και για άλλες ομάδες. Έπρεπε από τότε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν ομάδες υγιείς γιατί να μην έχουμε 18 ομάδες;».

Για την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα: «Φέτος έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Υπάρχει ενδιαφέρον και στην κορυφή και στο ποιος θα μπει στην πεντάδα αλλά γίνεται και μια σφαγή στην ουρά. Αν τηρούνταν και οι κανόνες όπως είπα και πριν τότε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι καθαρά δικό του θέμα ότι έπεσε 3ος. Είχε μεγάλη ευκαιρία. Ήταν στο +5 αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε Ίσως λόγω έλλειψής βάθους στο ρόστερ, ίσως λόγω τραυματισμών. Γενικά έδειξε ότι έσβησε ο διακόπτης. Μπορεί να ξαναλειτουργήσει σαν ομάδα και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος κάτι καλύτερο. Αν μιλάμε για το πρωτάθλημα όμως τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί να το διεκδικήσει. Ούτε ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι σταθερός».

Για την μάχη των playoffs: «Ο Ατρόμητος είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια αλλά δείχνει ότι η χρονιά δεν πάει καλά. Δείχνει μία συνεχόμενα κακή εικόνα. Έτσι άνοιξε η 5η θέση για ομάδες όπως ο Παναιτωλικός που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Αθόρυβη πορεία κάνουν και τα Γιάννενα, ενώ κοντά είναι και η Ξάνθη με την αλλαγή προπονητή».

Για το Λεβαδειακό: «Έχω κάνει μόλις μια προπόνηση. Είναι μια ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω σε κάποια παιχνίδια της έλειπε απλά η λεπτομέρεια. Αρχής γενομένης από την Κυριακή ψάχνουμε νίκες. Θα ανέβει και η ψυχολογία μας. Είναι δύσκολο παιχνίδι με την Βέροια όμως. Είναι ομάδα με ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Τελευταία όμως δείχνει μια αστάθεια εκτός έδρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ