Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κακή εμφάνιση και ήττα από Μπαρτσελονέτα για Ολυμπιακό

Τη χειρότερή του εμφάνιση μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 9-7 από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελονέτα. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκες παντού στο δεύτερο γύρο για να μπορέσουν να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους. Ο Προ Ρέκο δύσκολα θα χάσει την πρώτη και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κυνηγά την Έγκερ και την Μπρέσια.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, όλα κρίθηκαν στο δεύτερο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας τη διαφορά στο γκολ (1-2), αλλά στη συνέχεια η Μπαρτσελονέτα με όπλο της την άμυνα ξέφυγε με 1-5.

Στη συνέχεια οι Καταλανοί φρόντιζαν να διατηρούν τη διαφορά που είχαν αποκτήσει και η οποία έφτασε μέχρι και τα πέντε γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Δεληγιάννης ο οποίος πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές αποκρούσεις.

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι ήταν εγκλωβισμένοι στην επίθεση και τα σουτ τους σταματούσαν είτε στο δοκάρι είτε στον εξαιρετικό Πινιέδο. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει τη διαφορά στο τέλος.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 7-9

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 3-1

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάγιαρακ 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Μπαρτσελονέτα: Λόπεζ Πινέδο, Ζίρανι, Περόνε 1, Ονέτο Γκόμεζ 1, Εσπανιόλ 3, Μινγκουέλ 1, Ρότσα, Ετσενίκε 1, Ούμποβιτς 1, Φερνάντεζ, Λόπεθ Εσκριμπάνο 1, Ταχούλ, Λινάρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ