Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά…»

Οι φετινές του εμφανίσεις στο ΝΒΑ είναι… πέντε αστέρων, αλλά ίσως το μεγαλύτερο παράσημο να είναι ο χαρακτήρας του και η νοοτροπία του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το πώς ενημερώθηκε για το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας στην Ανατολή, ενώ υποσχέθηκε να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. 

«Δεν το ήξερα αρχικά. Ο κόουτς Κιντ ήρθε και μου είπε συγχαρητήρια. Και μου είπε ‘τώρα θα πρέπει να υποστηρίξεις αυτό το βραβείο. Συνέχισε να παίζεις δυνατά’. Μετά ήρθαν και τα άλλα παιδιά στην ομάδα και ρωτούσαν γιατί μου έδινε συγχαρητήρια. Κανείς δεν το ήξερε. Και μετά μου έλεγαν κι εκείνοι μπράβο. Θα συνεχίσω αυτό που κάνω. Να παίζω δυνατά και να βοηθώ την ομάδα μου», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο. 

Επόμενη πρόκληση για τον ίδιο είναι ο διαγωνισμός καρφωμάτων του Σαββάτου. «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Μετά από αυτό θα καρφώνω συνέχεια», τόνισε, ενώ για το τι κάρφωμα σκοπεύει να κάνει δεν θέλησε να γίνει αποκαλυπτικός, λέγοντας απλώς πως θα τον βοηθήσει ο αδερφός του, Θανάσης. «Θα σκεφτώ και θα σας πω. Έχει περισσότερη εμπειρία από μένα και θα με βοηθήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ