Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μπήκε» και ο Ρόουζ στον Άρη – Group therapy μετά την προπόνηση

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15/9, 21:30), με τον Αποστόλη Τερζή να έχει στη διάθεσή του και τον Λίντσεϊ Ρόουζ που επέστρεψε από την εθνική του ομάδα.

Ο αγώνας με τους πράσινους δεν είναι οριακός για τους κίτρινους, σίγουρα όμως είναι πολύ σημαντικός και η νίκη είναι απαραίτητη για την επιστροφή της κανονικότητας και της ηρεμίας στην ομάδα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, έγιναν πολλές συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ σήμερα οι ποδοσφαιριστές πήγαν για καφέ μετά την πρωινή προπόνηση, όπου προφανώς συζήτησαν και για τον αγώνα που έρχεται.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/09, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ