Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάει Ισπανία για το deal με προπονητή ο Χαριστέας

Στην Ισπανία θα φτάσει εντός της ημέρας ο Άγγελος Χαριστέας, προκειμένου να τελειώσει το θέμα του προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων θα έχει επαφές με τους Φερνάντο Ιέρο και τον Χοσέ Μαρία Γκούτι, με τον δεύτερο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Οι δύο τους αποτελούν τους βασικούς υποψήφιους, αλλά στη σχετική λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές αν και εφόσον οι συγκεκριμένες υποθέσεις δεν έχουν αίσιο τέλος.

Εν συνεχεία, ο Χαριστέας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και θα ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη για την εξέλιξη των συζητήσεων, προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ