Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε ο Άρης, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στο «μηδέν» στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα και χωρίς το καθαρό μυαλό στην τελική φάση παρουσιάστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. 

Με πολλές αλλαγές και με τον Απόστολο Τερζή στην άκρη του πάγκο παρατάχθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ημίχρονο, θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα είχαν λίγα έως και καθόλου λεπτά συμμετοχής να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την πλευρά του είδε το φιλικό με τον Άρη ως ένα καλό τεστ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Με τον Θωμά Γράφα να μένει σίγουρα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε χωρίς κλασσικό σέντερ φορ, με τον Μάρτιν Τόνσο να έχει τον ρόλο του πιο προωθημένου επιθετικού. Στα θετικά για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν η ενέργεια που έδειξε ο νεαρός Τσαγκαλίδης που ήταν και κύριος εκφραστής των επιθέσεων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε θετική παρουσία στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ λίγο πριν οι δυο ομάδες κατευθυνθούν για τα αποδυτήρια του γηπέδου ο Ολυμπιακός Βόλου… άγγιξε το 0-1 όταν ο Ντουάρτε έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Κουέστα αλλά το τελείωμα του Ράντι έφυγε άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης άλλαξε πλήρως εικόνα με τον Απόστολο Τερζή να επιλέγει να αγωνιστεί με τον βασικό… κορμό των «κιτρινόμαυρων». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό Βόλου να περιορίζεται σε έναν πιο παθητικό ρόλο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη είδε τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό αλλά και τον Άλεξ Μενέντεθ να παίρνει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά μετά την επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους».Μάλιστα ο Ισπανός μπακ ήταν από τους ιδιαίτερα κινητικούς, κάνοντας πολλά ανεβάσματα από το αριστερό άκρο της άμυνας και ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους του. 

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό, πιέζοντας την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, διατηρώντας το 0-0 μέχρι το τέλος και αφήνοντας τον Θωμά Γράφα ικανοποιημένο απ’όσα είδε. 

Ολυμπιακός Βόλου (Γράφας): Μακρυνιώτης (Γιδόπουλος 66′), Γραικός, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Ρόκας, Τσιάρας (Λάσκαρης 45′), Σκοπελίτης (Κλεμέντε 73′), Τζέφερσον (Στεφάνοβιτς 61′), Ράντι (Πόζογλου 45′), Τσίτας (Μπακουλάτι 91′)

Άρης (Τερζής):  Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Κωνσταντινίδης, Μπάσα, Μπα, Γκάμα, Ντουάρτε, Μπακούτσης, Τόνσο

Άρης Β’ ημίχρονο: Κουέστα, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Γκάμα (57′ Μαντσίνι), Ντιγκινί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ