Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σε επαφές με την ΕΟΚ για τον τρόπο αποπληρωμής του Τρινκιέρι»

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι έχει στα χέρια του τελεσίδικη απόφαση της FIBA, σύμφωνα με την οποία η ΕΟΚ του οφείλει 110.000, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Ιταλού κόουτς. Παράλληλα τόνισε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για τον τρόπο αποπληρωμής.

Ο Αλέξανδρος Βαγιατάς, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ και τόνισε ότι η FIBA σύμφωνα με την απόφασή της που έχει εκδοθεί δικαιώνει τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς και πελάτη του, Αντρέα Τρινκιέρι για οφειλόμενο ποσό προς του πρόσωπο του Ιταλού που φτάνει στις 110.000 ευρώ από την ΕΟΚ. Ο κ. Βαγιατάς, παράλληλα ανέφερε ότι η προθεσμία ήταν στις 2 Φεβρουαρίου αλλά υπάρχει μία παράταση καθώς οι δύο πλευρές προσπαθούν να φτάσουν σε μία συνεννόηση.

Οι δύο πλευρές, όντως βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει οριστικός διακανονισμός για τον τρόπο αποπληρωμής του Αντρέα Τρινκιέρι.

«Έχει εκδοθεί απόφαση από την FIBA, η οποία δικαιώνει τελεσίδικα στον κύριο Τρινκιέρι ένα ποσό της τάξεως των 110.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε επαφή με την ΕΟΚ για να βρεθεί μια λύση για τον τρόπο αποπληρωμής που να εξυπηρετεί τόσο τον πελάτη μου, όσο και την ομοσπονδία. Η ΕΟΚ μας έχει προτείνει ένα πρόγραμμα τεσσάρων δόσεων το οποίο όμως δεν βρίσκει σύμφωνο τον κ. Τρινκιέρι, αφού φτάνει έως το τέλος του 2015 και ο ίδιος το θεωρεί μακροπρόθεσμο», ήταν όσα είπε αρχικά ο Ανδρέας Βαγιατάς, ο οποίος είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Αλέξανδρος Τρινκιέρι, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ.

«Εμείς προτείναμε κάτι άλλο και πλέον περιμένουμε την απάντηση της ομοσπονδίας ώστε να λήξει το θέμα. Η προθεσμία που είχε δώσει η FIBA ήταν για τις 2 Φεβρουαρίου, αλλά έχουμε δώσει μια μικρή παράταση, ώστε να φτάσουμε σε κάποια συνεννόηση. Από κει και πέρα είναι θέμα του κ. Τρινκιέρι το πόσο θα περιμένει ή τι θα κάνει αν η ΕΟΚ δεν συμφωνήσει με την πρότασή μας. Το επόμενο βήμα είναι να πάμε στη FIBA για την επιβολή ποινών στην ελληνική ομοσπονδία. Πιθανότατα θα είναι κάποιο πρόστιμο», δήλωσε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ