Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίτσελ για Μαρινάκη: “Ήρθε σπίτι μου να πιούμε καφέ και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω”

Ο Μίτσελ, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜME της πατρίδας του μίλησε για το πώς έφυγε από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν δίστασε να πει ότι δεν θέλει να είναι αιώνια υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήμουν πολύ ευτυχισμένος», είπε αρχικά στην «Elite Sport» για την ελληνική του εμπειρία και μετά συνέχισε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έφυγα, απλά ο πρόεδρος ως ιδιοκτήτης του συλλόγου πήρε μια απόφαση και πρέπει να την αποδεχτούμε και να συμμορφωθούμε με αυτήν. Πονάει που δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου. Πιστεύω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αφήσαμε καλές εντυπώσεις, αλλά τα πράγματα πρέπει να τα δεχτούμε όπως έρθουν».

Ενδιαφέρον έχει το πώς περιγράφει ο Ισπανός τον τρόπο που του μετέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την απόφασή του για να διακοπεί η συνεργασία τους.

«Ήρθε σπίτι μου να πιούμε καφέ και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω. Το είπα στη γυναίκα μου, ως χιουμορίστας που είμαι δεν με πίστεψε, αλλά ίσχυε. Ετοιμάσαμε βαλίτσες και επιστρέψαμε στην Ισπανία».

Στο τέλος, ερωτηθείς για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι δεν θέλει να είναι ένας από τους υποψήφιους αιώνια, τονίζοντας επίσης την πεποίθησή του ότι στη «βασίλισσα» ετοιμάζουν τον Ζιντάν για διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ