Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στηρίζουν το PAO Alive οι ομογενείς από τις ΗΠΑ

Η κινητοποίηση στον Παναθηναϊκό σχετικά με το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO Alive συνεχίζεται και με την συνδρομή των ομογενών.

Ο πρόεδρος του Panatha USA, Βλάσης Αναστασίου, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και δήλωσε πως ο κόσμος του συλλόγου στην Αμερική έχει διάθεση να προσφέρει, αρκεί να πειστεί ότι πρόκειται για μία σοβαρή προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές «πράσινο» αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει, αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις, έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ