Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λάρσον: «Είμαι έτοιμος, να μπούμε για την πρόκριση»

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του, αλλά και την θέληση που έχουν οι παίκτες του Άρη για την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού, μίλησε ο Ντάνιελ Λάρσον, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, μια ημέρα πριν την ρεβάνς με την κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Άρη:

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ: «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το πρώτο, αλλά είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο».

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του: «Είμαι απολύτως έτοιμος, είμαι εδώ και ελπίζω να έχω αύριο την ευκαιρία να το δείξω».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το τακτικό κομμάτι. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να μπούμε μέσα αύριο και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Πρέπει να δείξουμε αύριο πόσο το θέλουμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει ο Άρης: «Έχουμε τις πιθανότητές μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαι και εγώ πολύ καλά. Νιώθουμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ