Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Ιβάν και πιθανότατα και Σάλπι…

Κοντά στην ομάδα όχι μόνο με δηλώσεις, αλλά και έργα είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακός, θέλοντας να τονώσει και την ψυχολογία των ασπρόμαυρων, με στόχο μια νίκη που θα αλλάξει άρδην την κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρότι εξακολουθεί να ‘χει ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, πήρε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα κι όπως όλα δείχνουν οι πιθανότητες είναι υπέρ του, προκειμένου να βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης το πρωί της Κυριακής.

Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς είναι πως επανέρχονται μετά τις τιμωρίες τους οι Ρατς και Κάτσε (σε αριστερό άκρο άμυνας και άξονα αντίστοιχα), ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Αθανασιάδης.

Θετικό, αν και όχι για άμεσα είναι πως για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Τζιόλης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και απ’ τη νέα εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Εκτός ντέρμπι φυσικά είναι ο τιμωρημένος Τζανδάρης, ενώ νέα ανατροπή προέκυψε με το πρόβλημα του Μαντούρο.

Ο Ολλανδός μέσος αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα είναι εκτός για 2 μήνες, μετά αυτό έγινε 2-3 εβδομάδες, ωστόσο τελικά θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες, βάσει της ενημέρωσης της ΠΑΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο χέρι (τρεις εβδομάδες θα πρέπει να είναι πλήρως ακινητοποιημένο).

Στο δείπνο που έγινε στην Τούμπα μετά την προπόνηση ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ και προσπαθησε να της τονώσει το ηθικό πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου τόνισε οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και καμιά οικογένεια δεν διαλύεται για μια κακή στιγμή.

Σημείωσε πως είναι δίπλα τους και δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται. “Ξεχάστε τα όλα και μπείτε να παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε.  Σε ένα τέτοιο αγώνα παίζεις για την τιμή και την αξιοπρέπειά σου που είναι πιο ακριβή από οτιδήποτε” κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ