Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρούση της Αλάνιασπορ για Σιώπη – Τόσα ζητάει ο Άρης

Στο «στόχαστρο» της Αλάνιασπορ του Ερόλ Μπουλούτ και πλέον του Τάσου Μπακασέτα φέρεται να βρίσκεται ο Μανώλη Σιώπης, με την τουρκική ομάδα να προσφέρει στον Άρη περίπου 500.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Οι κίτρινοι, από την πλευρά τους, φέρονται να αξιώνουν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον διεθνή Έλληνα μέσο, αφού στις τάξεις της διοίκησης δεν επικρατεί προθυμία για την παραχώρηση του παίκτη, καθώς θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, οι κίτρινοι πιστεύουν πως τη νέα σεζόν και με μια ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League, η τιμή του Σιώπη θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Πάντως, δεν αποκλείεται να επιστρέψει η τουρκική ομάδα με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ