Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτσι θα είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού!

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Nike, την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε, το τριφύλλι για τις επόμενες δύο σεζόν θα πορευτεί με τη Robe Di Kappa, με την οποία έχει ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία του.

Όπως είναι λογικό, μάλιστα, η ιταλική εταιρεία μαζί με τους ανθρώπους των πράσινων έχουν καταλήξει στις εμφανίσεις της επόμενης περιόδου. Τόσο στους χρωματισμούς που θα έχουν όσο και στα σχέδια, ενώ υπάρχουν και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τις εμφανίσεις της επόμενης περιόδου.

Με βάση το ρεπορτάζ, η Robe Di Kappa προσανατολίζεται στο να βγάλει τέσσερις εμφανίσεις τη φετινή περίοδο και όχι τρεις, κάτι το οποίο έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια.

Θα υπάρξουν ελάχιστες διαφορές και κυρίως αυτές αφορούν την τρίτη εμφάνιση, η οποία, σε αντίθεση με φέτος που ήταν μωβ, θα είναι μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες και μάλιστα ήδη έχει αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια απ’ όσους την έχουν δει.

Από εκεί και πέρα, και φέτος ο Παναθηναϊκός θα έχει ως βασική του εμφάνιση μια μονόχρωμη πράσινη φανέλα, πιθανότατα και σορτσάκι, όπως ακριβώς και φέτος. Μόνο που θα υπάρχουν πάνω κάποιες λεπτομέρειες στη φανέλα που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Όσο για τη δεύτερη, θα είναι όπως και φέτος ολόλευκη με κάποιες λευκές πινελιές κυρίως στα μανίκια της φανέλας.

Όπως προαναφέρθηκε, η Robe Di Kappa έχει σκεφτεί και έχει συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και για μια τέταρτη φανέλα, επετειακή θα μπορούσε να πει κανείς, για τη συνεργασία των δύο πλευρών μετά από 25 χρόνια. Αυτή αναμένεται να θυμίζει τη φανέλα του 1993-94, να είναι με κάθετες πράσινες και άσπρες ρίγες, αλλά περισσότερες απ’ όσες είχε τότε εκείνη η φανέλα.

Ακόμη, όμως, δεν είναι σίγουρο πότε θα βγει και αν η παρουσίαση της θα γίνει μαζί με τις υπόλοιπες εμφανίσεις των πράσινων για τη σεζόν 2019-20 που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ