Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ευκαιρία να νικήσουμε και εκτός ΟΑΚΑ»

Με πίστη για να καταφέρει αυτό που ακόμα δεν έχει δει στο Top 16 της Ευρωλίγκα, την εκτός έδρας νίκη δηλαδή, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Βερολίνο ενόψει του αγώνα με την Άλμπα αύριο το βράδυ.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε ένα ματς μακριά από την έδρα μας κάτι που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Να χτίσουμε χαρακτήρα…», δήλωσε ο Εστέμπαν Μπατίστα.

«Πρέπει να παίξουμε όπως στο ΟΑΚΑ γιατί είναι ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στα εκτός έδρας ματς είναι πως δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση με τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και το ρυθμό να παίξουμε όπως στην Αθήνα.

Ήμασταν κοντά στο σκορ σε αρκετά παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» μας αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κερδίσουμε. Πρέπει αυτό να αλλάξει προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας στον όμιλο», πρόσθεσε ο Ουρουγουανός σέντερ. 

Να σημειώσουμε πως ο Γκάνι Λαουάλ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που θα συμβεί στην έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ