Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με όπλο την… Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση και τον περιμένει στη Λεωφόρο, όπως και τον Ολυμπιακό, στις τελευταίες… κρίσιμες ζαριές στο πρωτάθλημα.

Ναι μεν οι οκτώ βαθμοί της διαφοράς είναι αρκετοί, ναι μεν τα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολα, όμως, ο Παναθηναϊκός είναι πια αυτός που έχει την τελευταία ευκαιρία για να προσπαθήσει αυτό που τώρα μοιάζει… ακατόρθωτο. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Κρήτη είναι μαζί με τους Θεσσαλονικείς στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 46 βαθμούς. Τους ίδιους έχει και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να έχει 54 και να ετοιμάζεται για την Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα (05/02) θα αρχίσει την τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει για τους «πράσινους», οι οποίοι όλα δείχνουν πως θα είναι πάνοπλοι την Κυριακή στη Λεωφόρο προσδοκώντας στο να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή, ποντάροντας στη δύναμη της έδρας. Όχι μόνο για το ματς με τα «καναρίνια» αλλά και για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα οποία είναι και τα πλέον σημαντικά ως τη λήξη της σεζόν και τα μοναδικά που ίσως να φέρουν ανακατατάξεις στη «μάχη» της κορυφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ