Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε πως παρότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους αρχής γενομένης από το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς και δίκαια κέρδισε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και φυσιολογικά χάσαμε. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κατάφερε να μας “χτυπήσει” εκεί».

Για την παραίτηση του Αναστασιάδη: «Ακόμη δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και βλέπουμε στη συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας όλοι οι παίκτες. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Η Τούμπα, απ’ ότι ξέρω θα είναι γεμάτη και πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για το αν φοβάται ότι θα υπάρχει έλλειψη κινήτρου: «Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Κίνητρο υπάρχει πάντα. Δεν χάνεται. Επαγγελματίας είμαστε, κάνουμε την δουλειά μας. Εκτός από το πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλοι στόχοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ