Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να κλείσει τη σεζόν με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, υποδεχόμενος στις 4:00 το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Η φετινή ήταν μια δύσκολη περίοδος, η οποία άρχισε με -6, είχε εντυπωσιακή εκκίνηση που γέννησε προσδοκίες για πεντάδα και διαγραφή της ποινής εξόδου στην Ευρώπη, αλλά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να περνά μια μεγάλη κάμψη και με νέες «καμπάνες» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης, που ήδη με τον Νίκο Νταμπίζα σχεδιάζουν την επόμενη μέρα χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές ή αφαιρέσεις βαθμών, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κουρμπέλη, Ινσούα, Οικονόμου και Χρήστο Δώνη, καθώς και τους τραυματίες Μπουζούκη, Μαυρομμάτη και Άλτμαν.

Εκτός 18άδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Μουνιέ, Παντελάκης και Βέργος που φαίνεται πως δεν είναι στις επιλογές για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Κότσαρης είναι φαβορί για τη θέση του γκολκίπερ, ενώ στην τριάδα της άμυνας επικρατέστεροι είναι οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Θεοχάρης, με υποψήφιο και τον Πούγγουρα.

Ο Αποστολάκης έχει προβάδισμα για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ αντί του Γιόχανσον, ενώ αριστερά θα είναι ο Θεοδωρίδης. Στάικος και Κάτσε λογικά θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, με τους Χατζηγιοβάνη και Αρμενάκα να υποστηρίζουν τον Μακέντα που θα είναιο  σέντερ φορ.

Υπάρχει, πάντως, και η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Αθανασακόπουλος είτε ως τρίτος χαφ είτε αντί του Αρμενάκα, ενώ υποψήφιος είναι και ο Εμμανουηλίδης.

Με τη λήξη της σεζόν οι παίκτες του τριφυλλιού δεν θα έχουν άδεια, αλλά θα παραμείνουν για προπονήσεις στο Κορωπί μέχρι τις 24 Μαΐου και θα δώσουν και κάποια φιλικά.

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός θέλει να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας για το τελευταίο του παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μαρινάκη, Μάζουρεκ και Ντίας, αλλά και τους τραυματίες Μοράρ, Καμαρά, Νταλακούρα και Ηλία Γιαννιώτη.

Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Κυριακίδης, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα γίνει πειραματική χρήση του VAR σαν πρόβα για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (11/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ