Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – MΟΤΟ GP: Ο Κουαρταραρό την pole position στο Grand Prix Ισπανίας!

Δεν είναι ένα απλό ταλέντο. Είναι ένας τύπος που κέρδισε έξι τίτλους στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας, «σπάζοντας» μυριάδες ρεκόρ στο δίτροχο διάβα του και αναγκάζοντας σχεδόν τους πάντες να τον παρομοιάζουν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ.

Και σήμερα ο Φάμπιο Κουαρταραρό, περί ου ο λόγος, φρόντισε να δικαιώσει τις -στο γυμνό μάτι- υπερβολικές συγκρίσεις. Μ’ έναν εκπληκτικό χρόνο στην προτελευταία του προσπάθεια, ο Γάλλος πήρε την πρώτη του pole στο MotoGP, αφήνοντας… παγωτό τα μεγάλα φαβορί στη Χερέθ.

Μάλιστα, τα πράγματα για τη Movistar Yamaha έγιναν ακόμα καλύτερα, καθώς ο Μορμπιντέλι «έγραψε» τον δεύτερο χρόνο, «τρελαίνοντας» εαυτόν και αλλήλους στην ισπανική πίστα!

Πίσω από την «απροσδόκητη» πρώτη δυάδα θα ξεκινήσει ο Μαρκ Μάρκεθ, με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο να βρίσκεται στο 4. Βινιάλες, Κράτσλοου, Πετρούτσι, Νακαγκάμι, Ρινς και Μπανάια συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των κατατακτήριων, από την οποία απουσίαζαν τόσο ο Χόρχε Λορένθο (11ος) που είχε πτώση στη δεύτερη προσπάθειά του στο Q2, όσο και ο Βαλεντίνο Ρόσι που δεν μπόρεσε καν να προκριθεί από το Q1 και θα ξεκινήσει από την 13η θέση.

Κουαρταραρό, λοιπόν. Ο μικρός έγινε ο νεότερος poleman στην ιστορία και αύριο θέλει να κάνει την τεράστια έκπληξη και να πάρει τη νίκη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ