Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αφησε εκτός τρεις εν όψει Τούμπας ο Περέιρα, αποστολή ο Σαντάνα

Τον Ατρόμητο υποδέχεται αύριο στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, αλλά το μυαλό του Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως δεν βρίσκεται αποκλειστικό σε αυτό το ματς, αφού ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η επιλογή των παικτών στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου αποδεικνύει και του λόγου το αληθές, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει διάθεση για ροτέισον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ελαμπντελαουί, Μαζουακού και Ντοσεβί, προφανώς για να τους έχει φρέσκους στο παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή (8/2).

Εκτός αποστολής είναι και ο Ρομπέρτο, ο οποίος όμως έχει ξεκινήσει προπονήσεις και έχει βάσιμες ελπίδες να είναι ετοιμοπόλεμος εν όψει ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, στην ερυθρόλευκη αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά από την απόκτησή του ο Βραζιλιάνος αμυντικός Φελίπε Σαντάνα.

Η αποστολή αναλυτικά: Μέγερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Φουστέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ