Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή καριέρας για παλιό προπονητή του Παναθηναϊκού: Έγινε οινοπαραγωγός! (ΦΩΤΟ)

Πέρασε από τον Παναθηναϊκό ως προπονητής, όμως ασχολείται πλέον με την παραγωγή οίνου υψηλής ποιότητας.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Ο Ιταλός παραδέχεται πως η προπονητική τού λείπει και δεν αποκλείει την επιστροφή στη δράση, αλλά απολαμβάνει τη νέα του ζωή.

«Δεν φτύνω στο πιάτο που με τάιζε μέχρι τώρα, αλλά είμαι καλύτερα πλέον και έχω μια πιο όμορφη ποιότητα ζωής. Μπορεί να μου λείπει η προπονητική, αλλά πλέον περνώ καλύτερα», δήλωσε ο Μαλεζάνι στα 64 του χρόνια.

Όπως αποκάλυψε, το «μικρόβιο» της οινοποιίας μπήκε μέσα του πριν 20 χρόνια, όταν ως προπονητής της Πάρμα επισκέφτηκε ένα κελάρι στο Μπορντό.

Στη συνέχεια αγόρασε μια έκταση σε ένα προάστιο της Βερόνα σε υψόμετρο 370 μέτρων και άρχισε την παραγωγή κρασιού. Το όνομά του, Giuva, από τις δύο κόρες του, Τζούλια και Βαλεντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ