Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τσέκαρε» το Καυτανζόγλειο η UEFA ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την επόμενη σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση της νέας Τούμπας, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, άνθρωποι της UEFA βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν τη δική τους αυτοψία στο γήπεδο, δεδομένου ότι είναι πιθανό να δώσει εκεί τους ευρωπαϊκούς του αγώνες ο Δικέφαλος του Βορρά.

Συγκεκριμένα, έλεγξαν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τους χώρους των αποδυτηρίων και αναμένεται να βγάλουν το πόρισμά τους σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως θα αναλάβουν το κόστος των εξόδων για το «λίφτινγκ» του Καυτανζογλείου, προκειμένου το στάδιο να τηρεί όλες της προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τους αγώνες τόσο των ευρωπαϊκών όσο και των εγχώριων διοργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ