Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ: “Ο δρόμος προς την κορυφή για τα παιδιά του Γκαρσία”

Αήττητη με 22 νίκες και μία ισοπαλία σε 23 αγώνες η Κ19 του ΠΑΟΚ πανηγύρισε στην Ξάνθη την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.  

Τα επιτεύγματα της Κ19 του Δικεφάλου στη φετινή σεζόν, άλλωστε, ήταν μοναδικά αφού πέρα από την εξαιρετική παρουσία της στο UEFA Youth League που έφτασε μέχρι την φάση των «32», κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα υποδομών πολύ πριν ολοκληρωθεί αυτό!

«Συγχαρητήρια κόουτς», έγραψε στο μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, συνοδευόμενο από την φωτογραφία με τους παίκτες της Κ19 του Δικεφάλου να σηκώνουν στα χέρια τους τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Μπράβο κόουτς, ομάδα με cojones», ανέφερε στο σχόλιό του ο Γιώργος Σαββίδης για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος υποδομών από την Κ19 του Δικεφάλου.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης στην Ξάνθη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας και βετεράνο άσο Κώστα Ιωσηφίδη να έχει την… τιμητική του ακούγοντας τα… παιδιά του να φωνάζουν το επικό σύνθημα: «Γειά σου παππού, θα πάμε και Τσου Λου»!

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους παίκτες της Κ19 με το γνωστό σύνθημα: «ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία».

Το PAOK TV ετοίμασε ένα αφιέρωμα στην πορεία της πρωταθλήτρια Κ19 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ