Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυξάνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει «Βικελίδης»

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (31/3, 16:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, με τον Δεληγιαννίδη να ακολουθεί σήμερα ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Γιακουμάκης, ενώ επίσης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέση, Σακόρ και ο τραυματίας Ναμπί.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Στα παιχνίδια που υπολείπονται μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δοκιμάζεται στις έδρες των Άρη, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες έγινε η προπόνηση της ομάδας μας το πρωί της Παρασκευής (29/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και οι Βαγιεμπά Σακόρ, Γιώργος Γιακουμάκης και Αντίλ Ναμπί. Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε αποφόρτιση στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Άρη, θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (30/3), ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ