Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρκετά προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Λεβαδειακού

Απόντες και από τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ήταν οι Ναμπί, Νάστος, Ποτουρίδης που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Η συμμετοχή τους, πάντως, στο κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής (17/3, 15:00) με τον Λεβαδειακό θα κριθεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Βουό ακολούθησε για μία ακόμα μέρα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή του αγώνα με τους Βοιωτούς είναι μοιρασμένες.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος λίγο πριν το τέλος έκανε και ατομικό.

Ο Άγγελος Οικονόμου αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Η επόμενη προπόνηση των ασπρόμαυρων έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (15/3) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ