Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολύ δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Θίοντορ

“Πονοκέφαλο” με την κατάσταση του Τζόρνταν Θίοντορ αντιμετωπίζει ο Λούκα Μπάνκι. Ο Αμερικανός γκαρντ δοκίμασε να μπει στην προπόνηση, ωστόσο πόναγε στο πόδι και εν τέλει δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της ημέρας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ενδεικτικό της κατάστασής του είναι το γεγονός πως μόλις προσπάθησε να συμμετάσχει αποχώρησε άμεσα, σε σημείο μάλιστα να μην μπορεί να πατήσει κανονικά λόγω των πόνων. Στην ΑΕΚ υπάρχει ελπίδα ότι ο παίκτης θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρών στην 12άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Στην τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» το παρών έδωσαν ο Μάκης Αγγελόπουλος αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κούτας, για να εμψυχώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο ΟΑΚΑ αναμένονται περίπου 13.000 φίλαθλοι, νούμερο το οποίο θα αποτελεί επίδοση πενταετίας για την ΑΕΚ, αλλά και ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα του BCL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ