Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Τσιγκρίνσκι

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένοιωσε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στη δράση, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βγήκε και πάλι εκτός με αναγκαστική αλλαγή. Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ουκρανός αντικαταστάθηκε από τον Ούρος Τσόσιτς. Η ενημέρωση της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα είναι ότι Τσιγκρίνσκι ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες η σοβαρότητα του ζητήματος, καθώς οι κοιλιακοί είναι ένα «ύπουλο» σημείο.

Κατά τα λοιπά, ο Μιχάλης Μπακάκης έχει μία κάκωση στο κουτουπιέ και ένα πρήξιμο στο πόδι, καθώς μπήκε σε πολλές μονομαχίες και δέχτηκε αρκετές κλωτσιές. Ωστόσο, η κατάσταση του διεθνούς ακραίου αμυντικού δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ