Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης (7/3) με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα απανωτά κρούσματα βίας το τελευταίο διάστημα, ευχήθηκε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα και να έρθουν στο φως όλες οι υποθέσεις.

Είναι κοινή η βούληση και των δύο πλευρών να δοθεί ένα τέλος στις συγκρούσεις οργανωμένων οπαδών, που μεταφέρουν τις ακρότητές τους στους δρόμους ακόμα και σε αγώνες και αθλητικά γεγονότα μικρότερης εμβέλειας από τα συνηθισμένα. Οι επιχειρήσεις της ΕΛ. ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ποδός.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη (7/3) η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί “σκούπα” σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Στόχος των Αρχών είναι να κάνουν έρευνες που συνδέονται με πρόσφατα περιστατικά βίας. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Τάξης και της Ασφαλείας, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν πολεμοφοδίων και τον εντοπισμό τυχόν προσώπων που απασχολούν.

Έφοδοι έχουν πραγματοποιηθεί συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στην Λ. Αλεξάνδρας, του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και της ΑΕΚ, στον Άγιο Δημήτριο αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ