Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τραβάει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού ο Λάμπρου – Ειλημμένη η απόφαση του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του

«Θραύση» κάνει ο Λάζαρος Λάμπρου στην Eredivisie, όπου έχει φτάσει τα οκτώ γκολ και τις έξι ασίστ σε 19 αναμετρήσεις!

Παράλληλα, ο Έλληνας εξτρέμ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, κατάφερε πρόσφατα να πετύχει μια σπουδαία διάκριση, καθώς αναδείχθηκε ως το ταλέντο του μήνα στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά παρακολουθούν την εξέλιξη του νεαρού ποδοσφαιριστή, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά την ίδια ώρα έχει μπει στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Καθημερινά, πλέον, υπάρχουν δημοσιεύματα στα ολλανδικά ΜΜΕ για τον 21χρονο άσο, με αρκετές συλλόγους να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τους ασπρόμαυρους εκπνέει τον Ιούνιο του 2020, ενώ την ίδια ώρα είχε υπάρξει και η δήλωση του Γιώργου Σαββίδη αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λάμπρου.

«Από την επόμενη σεζόν θα τους… κοροϊδεύουμε μαζί», είχε αναφέρει με νόημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως θα επιστρέψει στον σύλλογο το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ