Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη”

Ο Βραζιλιάνος Άλβες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Τούμπα. Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου στις δηλώσεις του  τόνισε πως στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

«Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι», είπε αρχικά ο… δήμιος του ΠΑΟΚ και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο και να είμαστε δυνατοί. Πλέον με ηρεμία συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε πολύ δυνατά και έπρεπε να έχουμε ισορροπία. Ανοίξαμε το σκορ και προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα».

Για τον υπάρχει μυστικό επιτυχίας του φετινού Παναιτωλικού: «Είναι η δουλειά που κάνει ο κόουτς. Μία ομάδα για να είναι σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είμαι καλή επιθετικά και αμυντικά. Εμείς έχουμε ισορροπία».

Κλείνοντας τόνισε πως «ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας. Είμαστε μία καλή ομάδα. Τα παιδιά, όλοι. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ