Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Αμίλητος ο Σαββίδης, τι του είπαν οι οπαδοί

Το σημερινό βράδυ ήταν δύσκολο για όλους στον ΠΑΟΚ. Η ήττα από τον Παναιτωλικό μπορεί να αποδειχθεί η χαριστική βολή στην μάχη του τίτλου και κανείς δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια μετά το σοκ.

Φανερά απογοητευμένος ήταν και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα του και μετά το τέλος της αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις…

Hταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του έγινε δέκτης, αρχικά, αποδοκιμασιών και στη συνέχεια χειροκροτημάτων!

Πιο αναλυτικά, αρκετός κόσμος του φώναζε πως έπρεπε οι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη να είχαν έρθει νωρίτερα, άλλοι του είπαν πως πρέπει να φύγει ο Ζήσης Βρύζας από την ομάδα γιατί της κάνει κακό, ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν πως πρέπει να γίνουν κι άλλες μεταγραφές για να πάει καλύτερα η ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με το που ο Σαββίδης μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει πολλοί ήταν εκείνοι που τον χειροκρότησαν, βάζοντας έτσι τέλος στο… μίνι επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί.

Δείτε βίντεο από την αποχώρηση του Σαββίδη από την Τούμπα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ