Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Κάνιας και τους… τιμωρημένους ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρεις απουσίες θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, καθώς στα… πιτς έμεινε ο Κάνιας και άλλοι δύο εκτός λόγω καρτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν και οι Βιεϊρίνια – Σάκχοφ καθώς συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μία προπόνηση, δουλειά στις λεπτομέρειες, διαχείριση και πάλι ραντεβού στην Τούμπα για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα αυτού του σερί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (29.01) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να μην… καταπονηθεί περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας και αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Δικέφαλος έχει τρεις απουσίες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Τους τιμωρημένους Σάκχοφ, Βιεϊρίνια και τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ