Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πεδουλάκης: “Αντέξαμε για ένα ημίχρονο”

Το Περιστέρι ηττήθηκε με 96-70 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μόλις για ένα ημίχρονο. Κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Αντέξαμε ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή και έχει δυναμώσει μετά τις προσθήκες, έχοντας πλέον βάθος σαν ομάδα. Έβγαλε ένταση και πίεση στην άμυνα. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο τεχνικός του Περιστερίου που αναφέρθηκε στον Καράμπελα:

«Είναι ένα παιδί που δουλεύει. Καλό είναι να μην ασχοληθούμε καν. Το να μείνουμε σε ένα παιχνίδι δεν έχει μεγάλη αξία. Τα πρέπει είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Το πιο σημαντικό είναι για μένα ότι πάσαρε και λειτούργησε. Δεν του το χαρίσαμε. Εμείς είμαστε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων οικονομικά και ο Καράμπελας έκανε ρήγματα και μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Το δύσκολο ήταν να κερδίσει τα πρέπει του».

Για το πιο αδύνατο σημείο της ΑΕΚ ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε ότι: «Δεν έχει αδυναμίες απέναντι σε εμάς. Έχει 10πλάσιο μπάτζετ. Έχει τέτοιο βάθος που και να δημιουργηθεί πρόβλημα το λύνει. Εμείς θα θέλαμε παίκτες που είναι εκτός 12άδας στην ΑΕΚ και θα έπαιζαν. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν έχει αδυναμίες. Μπορεί να παίξει με 3 κοντούς, με τον Γιόνας στο 4. Έχει λύσεις και τώρα με τις δύο προσθήκες είναι γεμάτη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ