Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Μπορούμε να φθάσουμε μακριά στο Europa, το ματς στην Τούμπα ίσως κρίνει το πρωτάθλημα”

«Το ματς της Τούμπας ίσως κρίνει το πρωτάθλημα». Αυτή τη δήλωση έκανε μεταξύ άλλων στη σερβική ιστοσελίδα «Mozzartsport.com» ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα των ερυθρόλευκων τις προσεχείς εβδομάδες, την επιστροφή του από τον πρόσφατο τραυματισμό, το Europa League, αλλά και για το μέλλον του.

«Επέστρεψα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο μηνίσκο και σε δύο ματς Κυπέλλου σκόραρα τρεις φορές, ανέλπιστα καλή αρχή για το 2015 και για να είμαι ειλικριής δεν το περίμενα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος.

«Μέχρι πρόσφατα ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος, μπήκαμε σε ένα καλό σερί, τους ξεπεράσαμε και τώρα είμαστε δυο βαθμούς μπροστά, έχουμε πρόγραμμα-κόλαση με αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδα και τον Φλεβάρη θα φανεί ποιοι είμαστε», υπογράμμισε ο Μιλιβόγεβιτς.

«Εχουμε ματς με ΠΑΟΚ, Ντνίπρο στο Europa, Παναθηναϊκό, ενώ στις αρχές Μαρτίου παίζουμε και με τον Αστέρα Τρίπολης, είμαστε μία ομάδα με πολλούς λεγεωνάριους, όλοι είναι Ισπανοί και Αργεντίνοι και μόνο δύο-τρεις Ελληνες. Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες παίζουμε στην Τούμπα και ίσως είναι ένα ματς που θα κρίνει το πρωτάθλημα», επεσήμανε ο Σέρβος άσος σπεύδοντας στη συνέχεια να μιλήσει για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

«Μπορούμε να φθάσουμε μακριά στο Europa, αν περάσουμε τη Ντνίπρο που είναι το σημαντικ. Ολα είναι πιθανά, ο Ολυμπιακός σ’ αυτό το επίπεδο της Ευρώπης μπορεί με πραγματικούς όρους να πετύχει και σε Europa και σε Τσάμπιονς Λιγκ», επεσήμανε ο Σέρβος.

Οσο για το συμβόλαιο του και την παραμονή του στον Ολυμπιακό επεσήμανε: «Αφήστε την Αντερλεχτ με τον Ολυμπιακό να συμφωνήσουν, δεν έχω να κάνω κάτι γι’ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ