Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε ότι στις 30 Ιανουαρίου θα γίνει τακτική Γενική Συνέλευση με κύρια θέματα την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για το προηγούμενο οικονομικό έτος και την απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσκαλεί τους μετόχους της σε τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο “Ibis Styles Heraklion Central”. Αναλυτικά:

“Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 30 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hotel Ibis Styles Heraklion Central, στο Ηράκλειο Κρήτης,  για την λήψη αποφάσεων, επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών , για την χρήση 01/07/2017 – 30/06/2018.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01/07/2017 – 30/06/2018.

3. Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 01/07/2018-30/06/2019.

4. Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εταιρίας.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ