Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγώνας δρόμου για την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής φαίνεται να πληρώνει μέχρι σήμερα τις «αμαρτίες» της διοίκησης Παπαθανασάκη, οι οποίες συνεχώς βάζουν εμπόδια στη νέα προσπάθεια του «Γηραιού», δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν τον Κισσαμικό, έχοντας 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους, διότι τα δελτία των τριών νεοαποκτηθέντων Βιτλή, Στεργίδη και Ορφανίδη ανακλήθηκαν από την ΕΠΟ, λόγω απουσίας ασφαλιστικής ενημερότητας.

Πλέον, το νομικό επιτελείο των Θεσσαλονικέων και οι διοικούντες θα καταβάλουν τα μέγιστα τις επόμενες μέρες, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να αποκτήσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή κανονικά δικαίωμα συμμετοχής για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ