Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν υπάρχει Πρίγιοβιτς για Μπορντό!

Από δύσκολη έως αδύνατη είναι η περίπτωση απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Μπορντό, παρά τα δημοσιεύματα από Πολωνία και Σερβία που έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον τον Γιρονδίνων για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Sud Ouest» το μεταγραφικό μπάτζετ για τα χειμερινά ψώνια που δόθηκε από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ.

Εκεί θα πάνε τα περισσότερα χρήματα και σε περίπτωση που περισσέψουν λεφτά, τότε η Μπορντό θα τα διαθέσει για ένα στράικερ κι έναν ακραίο αμυντικό.

Έτσι, η Μπορντό δεν γίνεται να χτυπήσει με αξιώσεις την πόρτα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επαναλάβει ότι δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει για τίποτα λιγότερα από τα χρήματα της ρήτρας του Σέρβου σέντερ φορ, που φαίνεται ότι δεν μπορεί να καλύψει ο γαλλικός σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ