Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κούγιας: «Με σκληρή δουλειά να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μέσω προσωπικής του δήλωσης ευχήθηκε χρόνια πολλά, τονίζοντας πως βήμα-βήμα και με σκληρή δουλειά θέλει να ξανακάνει την ΑΕΛ μεγάλη.

Αναλυτικά το προσωπικό μήνυμα του Αλέξη Κούγια: 

«Είναι τα τέταρτα Χριστούγεννα που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ και έχω την ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά να επικοινωνήσω μαζί σας και να εξωτερικεύσω τις δικές μου σκέψεις και τα δικά μου συναισθήματα.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, χαρά και ψυχική ισορροπία.

Εύχομαι όλοι σας να έχετε εργασία και να απολαμβάνετε την αγάπη από όλους όσους θέλετε να σας αγαπούν.

Εύχομαι όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε όλους όσους επιθυμούν η ΑΕΛ μας να γίνει πάλι ασήμαντη για να την εκμεταλλεύονται και όλοι μαζί με σκληρή δουλειά βήμα – βήμα να την ξανακάνουμε μεγάλη, όπως είναι ο ιστορικός προορισμός της.

Καλά Χριστούγεννα!

Με αγάπη από εμένα και τα παιδιά μου,

Αλέξης Κούγιας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ