Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο… νέος Αρης 3-1 τον Ορφέα στο ντεμπούτο Ντομπρασίνοβιτς

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2015 πανηγυρίζει ο Άρης στο ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Οι κίτρινοι έπιασαν καλή απόδοση κατά διαστήματα και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, τον οποίο και κέρδισαν 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Αν, μάλιστα, ο Άρης ήταν λίγο πιο τυχερός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά τόσο ο Καπνίδης (στο 27’), όσο και ο Πόι (στο 92’) είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν στο δοκάρι.

Εκτός από το ντεμπούτο του Ντομπρασίνοβιτς, την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Φυσέκης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου και Σαμαράς.

Ο Άρης ξεκίνησε φουριόζος στην αναμέτρηση και δεν χρειάστηκε παρά τρία λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Ο Ν’ Λουντούλου έδωσε την ασίστ και ο Πόι με κοντινό πλασέ στο 3’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Το δυνατό τους ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια και οι κίτρινοι έδειχναν να έχουν χαλαρώσει. Γεγονός που το πλήρωσαν αφού στην πρώτη του τελική προσπάθεια ο Ορφέας ισοφάρισε. Ο Κερμενίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Θεοδωρίδης με ωραία κεφαλιά έγραψε στο 29’ το 1-1.

Άμεσα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και αναζήτησαν το δεύτερο γκολ. Το πέτυχαν δέκα λεπτά αργότερα όταν μετά από ωραία μπαλιά του Καλογέρη ο Καπνίδης με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κοσμίδη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Άρη στο 39’.

Στο β’ ημίχρονο και με τις αλλαγές του Μαγκαφίνη η ομάδα της Καβάλας προσπάθησε να γίνει πιο επικίνδυνη, αλλά ο Άρης δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει έχοντας σωστή αμυντική συμπεριφορά.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 69’ χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Ν’ Λουντούλου, που πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο με ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Γάλλος εξτρέμ με εξαιρετική κίνηση και εκπληκτικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1.

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (80’ Λιώνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (85΄ Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66’ Σταυρόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64’ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82’ Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46’ Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ