Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην ΕΠΟ τη Δευτέρα για Ρινάλντι-Ρέις ο Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις υποθέσεις που θα την απασχολήσουν τη Δευτέρα (17/12), μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι προσφυγές του Λαουτάρο Ρινάλντι και του Νούνο Ρέις. Ωστόσο, με τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες προοπτικές.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Ρέις για τον τρόπο αποπληρωμής του υπολειπόμενου ποσού, διότι από τις 270.000 ευρώ που διεκδικούσε αρχικά ο Πορτογάλος, έχουν απομείνει περίπου 110.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν από κοινού αίτημα αναβολής που λογικά θα γίνει αποδεκτό.

Πιο δύσκολη αποδεικνύεται η προσέγγιση με τον Ρινάλντι. Η επικοινωνία των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τον Αργεντινό επιθετικό έχει εμπόδια, αφού ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για διακανονισμό των 720.000 ευρώ για τα οποία προσέφυγε. Επομένως, είναι πιθανό η υπόθεση να εκδικαστεί κανονικά αυτή τη φορά.

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Ωστόσο, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού ανταποκρίνονται. Γενικότερα, μεταξύ των πιστωτών επικρατεί διαλλακτικότητα για τον Παναθηναϊκό, αφού όλοι παίρνουν τα χρήματα τους, έστω και με μικρές καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ