Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς επιστροφή στον Λεβαδειακό ο Μαχαίρας – Προβλήματα τιμωριών ενόψει Πανιωνίου

Μπορεί ο Δημήτρης Μαχαίρας να αγωνίζεται ως δανεικός από τον Λεβαδειακό στη Football League για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά όπως όλα δείχνουν, τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους Βοιωτούς, αν και βρίσκεται στο «στόχαστρο» και άλλης ομάδας που παίζει στη Super League.

Ο 28χρονος μέσος, πάντως, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Λιβαδειάς το 2009, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους πράσινους. Από το 2009 έως το 2017, που έμεινε στον Λεβαδειακό, μέτρησε 118 συμμετοχές κυρίως ως αμυντικός χαφ, ενώ όποτε χρειάστηκε βοήθησε τους Βοιωτούς, παίζοντας και σε άλλες θέσεις.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να δοθεί αρχικά δανεικός στη Δόξα Δράμας και έπειτα στον ΟΦΗ, για να ακολουθήσει φέτος ο Καραϊσκάκης, με τη φανέλα του οποίου μέχρι τώρα έχει 4 συμμετοχές.

Κατά τα λοιπά, χωρίς τους Σαβαντογκό και Μητρόπουλο, που είναι τιμωρημένοι, θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (10/12) κόντρα στον Πανιώνιο ο Λεβαδειακός.

Ο πρώτος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Αχαιός μεσοαμυντικός των Βοιωτών συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ