Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προανήγγειλε μεταγραφές…

Την αισιοδοξία του πως μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό για το κύπελλο Ελλάδας.

«Τις επόμενες μέρες πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μεταγραφές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί. Ίσως να υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 2 Φεβρουαρίου» είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του.

Ο Αναστόπουλος ξεκαθάρισε ότι η προτεραιότητα για τον ΟΦΗ είναι το πρωτάθλημα. Ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε στο μέτρο του εφικτού. Περάσαμε στους οκτώ με δύο νίκες απέναντι στον Πανθρακικό. Δεν θα αδιαφορήσουμε για το Κύπελλο. Στην κατάστασή μας όμως η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Μπράβο για την πρόκριση. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στη βασική μας προτεραιότητα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Μερεμπασβίλι και ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ