Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασαν στους Κλίπερς με απίστευτη ανατροπή οι Ουίζαρντς – Όλα τα αποτελέσματα του ΝΒΑ

Με τρία «διπλά» και μια νίκη γηπεδούχου συνεχίστηκε η δράση στο NBA τα ξημερώματα.

Οι Ουίζαρντας ήταν η μοναδικοί που προστάτεψαν την έδρα τους, επικρατώντας 125-118 των Κλίπερς και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάνοντας δυναμικό comeback στο ματς στο δεύτερο μέρος, έπειτα από το -19, με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα. Παράλληλα, «φρέναραν» τους φιλοξενούμενους που μετρούσαν πέντε συνεχόμενες επιτυχίες.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η μεγάλη συνεισφορά των Γουόλ και Μπιλ, οι οποίοι είχαν 30 πόντους/8 ριμπάουντ και 27 πόντους/7 ριμπάουντ αντίστοιχα. Ο Πόρτερ τζούνιορ είχε 11 πόντους, αλλά και 14 ριμπάουντ, τα 13 εκ των οποίων ήταν αμυντικά. Για τους ηττημένους ο Χάρις είχε 29 πόντους, ο Χάρελ 20 και από 17 πέτυχαν Αλεξάντερ και Ουίλιαμς. Δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Τεόντοσιτς.

Οι Ράπτορς νίκησαν 93-91 τους Μάτζικ στο Ορλάντο με buzzer beater του Γκριν, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στο καλάθι του Φουρνιέ που είχε ισοφαρίσει στα 2.3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Τορόντο πήγε στο 14-4 και παρέμεινε στην κορυφή της Ανατολής.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 18 πόντους, ενώ ο Σιάκαμ είχε 16, ο Ιμπάκα 14 συν 9 ριμπάουντ και ο Γκριν, που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι, 13 πόντους. Για τους ηττημένους ο Φουρνιέ πέτυχε 27, ο Γκόρντον ακολούθησε με 16 και ο Βούτσεβιτς είχε 14.

Με νίκη έφυγαν από τη Νέα Υόρκη οι Μπλέιζερς, επικρατώντας 118-114 των Νικς και πήγαν στο 12-5, ρίχνοντας στο 4-14 τους γηπεδούχους. Ο ΜακΚόλουμ είχε 30 πόντους και έναν λιγότερο ο Λίλαρντ. Αμφότεροι «μίλησαν» στο φινάλε, όπως και ο Τέρνερ που συνολικά είχε 10 πόντους. Τρεις περισσότερους σημείωσε ο Νούρκιτς, αλλά μάζεψε και 11 ριμπάουντ.

Κάνοντας σαρωτικό τέταρτο δωδεκάλεπτο με επιμέρους 30-15, οι Νετς επικράτησαν 104-92 των Χιτ στο Μαϊάμι, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 8-10, ενώ έριξαν τους γηπεδούχους στο 6-11. Ο Ράσελ είχε 20 πόντους και ο Ντινγουάιντι 16. Για τους ηττημένους ο Γουάιτσαϊντ πέτυχε 21 και ο Ρίτσαρντσον ακολούθησε με 16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ