Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Στο χέρι μας να το… γυρίσουμε, όλοι μαζί να βρούμε τι φταίει”

Η ήττα από τον Ατρόμητο βύθισε την ΑΕΚ σε μια βαθιά αγωνιστική κρίση, με την γκρίνια να γιγαντώνεται. Η ΑΕΚ δέχθηκε ένα πολύ ηχηρό χαστούκι και είδε το τρένο του τίτλου να απομακρύνεται.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους ποδοσφαιριστές έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια για περίπου 45 λεπτά μετά τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Παίκτες και προπονητής έκαναν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για το τι έφταιξε και η Ένωση βρέθηκε σε αυτό το σημείο καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να το ξεπεράσει.

Αυτό που προκύπτει είναι πως στην ΑΕΚ δεν πιστεύουν πως ακόμα έχει χαθεί ο τίτλος. Παρότι είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα πιστεύουν πως η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί. Αρκεί όλοι να παρουσιαστούν από εδώ και μπρος περισσότερο συγκεντρωμένοι, να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά και να μπορέσουν να ξεπεράσουν ακόμα και τον παράγοντα… γκίνια, που κυνηγάει την Ένωση για τα καλά.

Η ΑΕΚ είναι με διαφορά η πρώτη ομάδα στα δοκάρια στο ελληνικό πρωτάθλημα (μετράει 10, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός που ακολουθεί στη σχετική κατηγορία έχει 7) και γενικώς, δείχνει να μην της βγαίνει τίποτα. 

Αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στην ομάδα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε δικαιολογία για την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι πρωταθλητές. Αντίθετα, αυτό που τονίστηκε από τους κιτρινόμαυρους ήταν πως τα πάντα μπορούν να αντιστραφούν, αρκεί η ΑΕΚ να μην χάσει την πίστη της και να σηκώσει κεφάλι, προκειμένου να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

«Μόνοι μας φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση και ξέρουμε όλοι πως μπορούμε μόνοι μας να το γυρίσουμε. Κάναμε λάθη, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, όμως η εικόνα μας δεν είναι για αυτά τα αποτελέσματα. Έχουμε χάσει παιχνίδια που έχουμε παίξει καλά, ενώ σε άλλα πληρώσαμε κάθε λάθος μας. Μην μείνουμε σε αυτό. Μπορούμε να το φέρουμε ξανά στα μέτρα μας. Από εμάς εξαρτάται. Να δείξουμε αποφασιστικότητα, πίστη και να το ξεπεράσουμε. Η χρονιά δεν τελείωσε από τον Νοέμβρη», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ματς, στη συζήτηση Ουζουνίδη-ποδοσφαιριστών. Που είναι πιθανό να συνεχιστεί και αύριο, με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ