Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ουζουνίδης: «Γελοίο αυτό που έγινε με την τιμωρία μας»

Τη δική του θέση για την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε σε δηλώσεις του γελοία την εν λόγω εξέλιξη, καθώς όπως σημείωσε στο ματς δεν συνέβη το παραμικρό που να δικαιολογεί μια τέτοια ποινή.

«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το δεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε ένα καλό ντέρμπι, που ξεκίνησε και τελείωσε ομαλά. Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όλα αυτά που μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα. Καλό είναι να τιμωρούν αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Από μια επιπολαιότητα κάποιου γιατί να τιμωρούνται ομάδες και υγιείς φίλαθλοι; Η ομάδα προσπαθεί με την έφεση να αλλάξει την ποινή. Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν είμαι νομικός.

Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν υπάρχουν τέτοιες τιμωρίες με βαθμούς και αποκλεισμούς έδρας για ματς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα, τα χειρότερα έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Όταν πραγματικά φταίει κάποιος να τιμωρηθεί. Πρωταθλήματα με μείον βαθμούς δεν αρέσουν σε κανέναν. Ποιοι τιμωρούνται στην ουσία; Να τιμωρηθεί αυτός που κάνει κάτι παράνομο. Απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τιμωρούμε την ομάδα και έτσι αλλάζει το πρωτάθλημα», είπε στη Nova ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Για το αν η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά λόγω των τραυματισμών δήλωσε:

«Έχουμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις παιδιών που έχουν προβλήματα, γενικά μας βοήθησε αυτή η διακοπή, έχουν επανέλθει τα περισσότερα παιδιά, θέλουμε να τους δίνουμε ρυθμό για να έρθουν κοντά μας».

Για το ότι ο Απόλλωνας είχε βελτιωμένη εικόνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚσε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, είπε:

«Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καλά οργανωμένη αμυντικά. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ όμως έκανε τη διαφορά, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Θα μας δημιουργήσει προβλήματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί, να έχουμε καλή κίνηση κυρίως χωρίς την μπάλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ