Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Πέλκα – Πόσο θα μείνει εκτός και ποια παιχνίδια θα χάσει

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Πέλκας, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του στο ισχίο.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο διεθνής μέσος έχει θλάση πρώτου βαθμού στους στροφείς μύες του ισχίου και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να διαρκέσει 7-10 μέρες.

Έτσι, μετά τον Μαουρίσιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη σημαντική απουσία, αυτήν του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική ομάδα και μάλιστα σε ένα σημείο που είχε δεχθεί χτύπημα και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Να τονιστεί πως με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, ο άσος του ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη καθώς και αυτά που ακολουθούν με Βίντι και Παναθηναϊκό, αν και δεν αποκλείεται να προλάβει οριακά την αναμέτρηση με τους «πράσινους» δεδομένου πως άμεσα θα σηκώσει μανίκια προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ